Rumeenia tennisist pärast alasti Serena Williamsi nägemist: ma olin nädal aega šokis

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Serena Williams.
Serena Williams. Foto: Reuters/ScanPix

Rumeenia tennisemängija Alexandra Cadantu ei unusta iial seda hetke, kui ta esimest korda Serena Williamsit nägi. 

Naiste tennise maailma edetabelis praegu 292. kohta hoidev 30-aastane Cadantu meenutas kodumaa meediale, kui ta 2012. aasta Austraalia lahtistel esimest korda Serena Williamsit nägi. 

«Tegemist oli mu esimese Suure slämmi turniiriga. Ja mu esimene mälestus oli see, kui ma läksin riietusruumi ning nägin esmakordselt Serena Williamsit. Ta oli alasti ja ma olin nädal aega šokis, sest ta oli nii suur. Täiesti hämmastav, kuidas ta sellise välimuse juures mängib ja liigub,» sõnas Cadantu. 

Pikka pidu rumeenlannal toona Austraalias polnud: ta kaotas avaringis itaallannale Roberta Vincile. Williams seevastu jõudis neljandasse ringi, kus ameeriklannal tuli siiski tunnistada venelanna Jekaterina Makarova paremust.

Cadantu karjääri parim edetabelikoht (59.) pärineb 2014. aasta jaanuarist. Suurtel slämmidel on ta parimal juhul jõudnud teise ringi (2013. aasta Wimbledon). WTA-turniiridel on ta jõudnud korra elus finaali: 2012. aasta Monterrey Openil jäi 4:6, 4:6 alla ungarlannale Timea Babosele, küll on tal ette näidata üheksa ITF-i turniiri esikohta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles