Postimehe taskuhäälingu «Kehakultuur» 20. osas oli külas USA tippülikooli Arizonasse siirduv korvpallur Kerr Kriisa, kellega rääkisime välismaale suundumisest, möödunud hooajast ja eriolukorrast.

Kriisa räägib saates, miks ta järgmisest hooajast suundub ookeani taha ja kes veel tema vastu huvi tundsid. Võtsime veel luubi alla 19-aastase mängumehe möödunud hooaja ja millega noormees tegeleb, kui korvpalli parasjagu ei mängi.

Noormehe sõnul valis ta Arizona ülikooli, sest sealt näidati tema vastu kõige rohkem huvi. Kriisa sõnul oli tegu ainulaadse võimalusega ja kui nii mainekas ülikool huvi avaldab, siis tuleb minna.

Värske Arizona mängujuht rääkis, et on treeneritega pidevalt suhtelnud ja kätte saanud esimesed ideed, kuidas soovitakse eestlase lihasmassi kasvatada. «Füüsis on mul päris kehvake küll. Igaüks, kes mind näeb, saab aru, et see vend peab tugevamaks saama,» tunnistas Kriisa

Korvpallur tõdes, et koondis jääb nüüd mingiks ajaks tagaplaanile ja USAst rahvuskoondise kogunemistele ei jõua. Samuti meenutas noor mängumees meestekoondise debüüti Itaalia vastu.

Keskendume ka lõppenud nädala aktuaalsematele sporditeemadele. Juttu tuleb kümnevõistluse tippseltskonna mõõduvõtust, FC Flora ja Nõmme Kalju lahingust ja ka vabavõitlustähtede pahameelest, mis päädis Conor McGregori karjääri lõpetamisega.

Kommentaarid
Copy