CAS alustas Manchester City kaebuse menetlemist

Postimees Sport
Copy
Manchester City
Manchester City Foto: FABRICE COFFRINI/AFP

Rahvusvaheline spordiarbitraaži kohus (CAS) teatas, et on Manchester Cityt puudutavas kaasuses alustanud osapoolte ülekuulamist. Kohtuotsust on oodata juulikuus.

Euroopa jalgpalliliit (UEFA) teatas veebruaris, et on mõistnud valitseva Inglismaa meistri Manchester City süüdi finantsreeglite rikkumises ning karistab klubi 30 miljoni euro suuruse rahatrahviga ning kaheaastase Meistrite liigast eemaldamisega.

UEFA süüdistuse järgi suurendas City perioodil  2012-2016 kunstlikult oma sissetulekuid läbi suurtoetaja Emiratesi, sõlmides nendega turutingimustele mittevastavaid sponsorlepinguid. 

City teatas kohe pärast UEFA teadet, et vaidlustab otsuse CASis.

Kui 30-miljoniline trahv ei ole City jaoks suur probleem, siis Meistrite liigast väljajäämine võiks kaasa tuua paljude mängijate lahkumise. On spekuleeritud, et City jaoks negatiivse lahendi korral on uutele jahimaadele siirdumas nii keskväljamootor Kevin De Bruyne kui ka ääreründaja Raheem Sterling.  

UEFA ja Manchester City kuulatakse koroonaviiruse leviku tõttu üle virtuaalsel teel ning protsess on meedia ja avalikkuse jaoks suletud. Ülekuulamised kestavad kuni kolmapäevani, otsust oodatakse juulikuus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles