Eesti tipptreener naaseb välismaalt ja asub juhendama Selverit

Postimees Sport
Copy
Rainer Vassiljev on Selveri särki ka varem kandnud.
Rainer Vassiljev on Selveri särki ka varem kandnud. Foto: Tairo Lutter

Eesti naiste võrkpallikoondise abitreener Rainer Vassiljev on pärast aastatepikkust väliskarjääri otsustanud Eestisse tagasi tulla. 36-aastane mees hakkab tulevast hooajast juhendama Tallinna Selveri meeskonda.

Enne välismaale siirdumist töötas Vassiljev mitmes Eesti tippklubis. Aastatel 2009-2012 juhendas ta Tartu Pere Leiva võistkonda, kellega tuli ka viimasel hooajal Eesti meistriks ja Balti liiga võitjaks.

Pärast aastast põiget Rakverre sai Vassiljevist 2014. aastal Selveri peatreener, kus ta ka 2016. ja 2017. aastal Eesti meistriks krooniti.

Seejärel otsustas Vassiljev kodumaalt lahkuda ning lõi aastaks käed Šveitsi meeskonda Schönenwerdiga. Sealt edasi jätkus eestlase tee Poola kõrgliigaklubis Lubini Cuprum, kus ta kaks viimast aastat tegutses abitreenerina.

Vassiljev on aastaid töötanud ka Eesti meestekoondise treeneritetiimis, kuid eesootaval koondisesuvel aitab ta enda nõu ja jõuga hoopis naiste rahvusesindust.

Tänavusel hooajal juhendas Selveri meeskonda itaallane Alessandro Piroli, kelle mittejätkamisest informeeris klubi avalikkust eile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles