VIDEO Vihased Panathinaikose fännid ründasid omaniku maja

Toimetas Ville Arike
Copy
Ateena Panathinaikose omanik Dimitrios Giannakopoulos.
Ateena Panathinaikose omanik Dimitrios Giannakopoulos. Foto: Internet

Teisipäeval oli Kreeka ühe legendaarsema korvpalliklubi Ateena Panathinaikos omanik Dimitris Giannakopoulos teatanud, et paneb klubi 25 miljoni euroga müüki. Päev hiljem reageerisid vihased fännid... sealsete kommete kohaselt.

Giannakopoulos avaldas oma Instagrami kontol video, kuidas vihased fännid ründavad tema kodu. Selle kohaselt kogunesid fännid tema maja aia taha, turvateenistuse sõnul lehvitasid mõned neist nuge. Videolt näis, et loobiti kive ja soditi grafitiga aeda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on

Kreeka politsei teatel sõitis 100 inimest 50 mootorrattaga Giannakopoulose maja juurde. See asub nüüd võimude kaitse all. Politsei kohale jõudes olid maja rünnanud inimesed juba lahkunud ja kedagi ei vahistatud, teatas portaal Eurohoops.

Ühe teate kohaselt olevat Giannakopoulos ise koos oma turvameestega rünnanud samal päeval varem ühele Panathinaikose ultrafännile kuuluvat restorani.

Giannakopoulos oli teisipäeval antud pressikonverentsil teatanud, et klubi on 25 euroga müügis ning see teade raputas nii organisatsiooni kui ka selle toetajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles