Video ⟩ Hullud sekundid Itaalias: Ronaldo eksis penaltil, vastasmängija hüppas Juventuse mehele putsaga näkku

Postimees Sport
Copy
Torino Juventuse staar Cristiano Ronaldo.
Torino Juventuse staar Cristiano Ronaldo. Foto: Jonathan Moscrop/ZUMAPRESS.com

Eile õhtul pääses koroonatammi tagant välja Itaalia jalgpall, kui karikavõistlustel selgus esimene finalist. Torino Juventus ja AC Milan tegid küll väravateta viigi, kuid tänu võõrsil tehtud avakohtumise 1:1 viigile pääses võõrsil löödud tabamuse abil finaali Juventus.

16. minutil oli Torino satsil hiilgav võimalus juhtima minna, kuid Cristiano Ronaldo ei suutnud realiseerida penaltit. Milan jäi minut hiljem Ante Rebici punase kaardi tõttu vähemusse, kuid see ei aidanud Juventusel vastaste väravalukku murda.

Targad statistikud on välja arvutanud, et Ronaldo pole nüüd väravat löönud 111 järjestikusel päeval, mis on tema karjääri pikkuselt teine tabamuste põud. Muidugi, praegu on kõiges süüdi koroonaviirus, kuna enne eilset käis portugallane platsil 8. märtsil.

Teise Itaalia karikavõistluste finalisti selgitavad Milano Inter ja Napoli. Avakohtumise võitis võõrsil Napoli. Finaal mängitakse järgmisel kolmapäeval.

Saapamaa kõrgliiga jätkub täna täpselt nädala pärast. Juventus on liider, kuid Rooma Lazio kaotab neile kõigest ühe punktiga. Inter on kolmandana üheksa silma kaugusel, neil on ka üks kohtumine vähem mängitud.

Video Ronaldo penaltist ja Rebici punasest kaardist:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles