Mäkinen laskub Ogier'ga läbirääkimistesse: tema jaoks on koht olemas

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: McKlein/Toyota Gazoo Racing WRT

Toyota rallimeeskonna pealik Tommi Mäkinen andis portaalile DirtFish mõista, et nad alustavad läbirääkimisi kuuekordse maailmameistri Sebastien Ogier'ga tema lepingu pikendamise osas. 

Hooaja eel Toyota leeri siirdunud Ogier on rääkinud pikalt, kuidas tänavune aasta jääb tema jaoks tipptasemel viimaseks. Koroonaviiruse lõi aga prantslasegi plaanid segamini ning juba aprillis tunnistas ralliäss, et ta võib WRC-karusselli jääda esialgsest kauemaks. 

DirtFishi teatel ongi olukord nüüd sealmaal, et Ogier on valmis Mäkineniga läbirääkimistesse asuma. 

«Mõistagi ei sõltu see otsus ainult minust,» sõnas neljakordne maailmameister Mäkinen. «Peame inimestega suhtlema, kuid ootan väga Sebastieniga suhtlemist. Kui minu käest küsite, siis tema jaoks on järgmiseks aastaks koht olemas.»

«Kui ma ise karjääri lõpetasin, tundsin juba aasta hiljem, et tegin seda liiga vara. Võib-olla tunneb Sebastien juba sama! Eks aeg näitab,» jätkas soomlane. «Äkki on ta spordis praegu nii palju eemal olnud, et on valmis rohkem rallit sõitma.»

Kuu aega tagasi sõnas Ogier, et kui tänavune hooaeg jääb poolikuks, siis ta kaalub veel ühe aasta kaasa tegemist. «Loomulikult ei oleks ma oodanud, et lõpetan karjääri sellise aastaga,» sõnas prantslane, kelle leping Toyotaga lõppeb tänavuse aastanumbri sees. 

Tema tiimikaaslased Elfyn Evans ja Kalle Rovanperä on tõusva päikese maa autotootjaga seotud järgmise hooaja lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles