Video ⟩ Soome teedel tuhisenud Ogier: see auto oleks nagu siin sündinud

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Sebastien Ogier ja Julien Ingrassia on kolme etapi järel MM-sarja liidrid.
Sebastien Ogier ja Julien Ingrassia on kolme etapi järel MM-sarja liidrid. Foto: Toyota Gazoo Racing Wrc

Kuuekordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier istus selle nädala alguses pärast pikka pausi taas WRC-masina rooli, et Toyota Yarist veidi testida ning enda kihutamisnälga kustutada. 

«Hea meel oli pärast kolme kuu pikkust pausi taas Yaris WRC roolis olla. Nii hea tunne oli uuesti kihutada, seda eriti nii imelise autoga ja Soome teedel. Nüüd ootame lihtsalt, mis tänavusest hooajast veel saab,» sõnas prantslane ühismeedias. 

«Tunne oli tõesti hea. Esimene testilõik oli natukene väljakutsuv, kuna naasime kohe nii kiire autoga nii kiiretele teedele. Tunnen, nagu see auto olekski siin sündinud ja nendel teedel aretatud. Sellise rajaprofiili peal käitub masin väga hästi,» lisas Ogier vestluses rallit.fi-le. 

Prantslane tunnistas, et koroonapausi alguses ei arvanud ta, et võiks rallist nii väga puudust tunda. «Järk-järgult hakkas see igatsus aga suurenema, mistõttu läksin vahepeal isegi karti sõitma,» lausus kolme etapi järel autoralli MM-sarja üldarvestuses esikohta hoidev prantslane. Millal WRC-karussell taas hoo sisse saab, pole praegu teada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles