Tennise Prantsusmaa lahtistele pääsevad ka pealtvaatajad

Toimetas Ville Arike
Copy
Foto: Kenzo Tribouillard/AFP/Scanpix

Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste korraldajatel on selle ala kogukonnale hea uudis: sügisel peetavale võistlusele lubatakse ka pealtvaatajad.

Tennis on sarnaselt teiste spordialadega pikalt pausil. Tavapärase kalendri korral olnuks Prantsusmaa lahtised juba toimunud, nüüd lükkus see suurturniir aga septembrisse-oktoobrisse.

Prantsusmaa tenniseliidu president Bernard Giudicelli teatas agentuurile Reuters, et tühjade tribüünide ees ei mängita. «Pealtvaatajateta see võistlus kindlasti ei tule. Küll pole veel otsust selle kohta, kui palju pealtvaatajaid vaatama pääseb. Seda otsustame koostöös võimuorganitega,» teatas Giudicelli.

Võistlus toimub Pariisis 21. septembrist 11. oktoobrini, mängitakse ka kvalifikatsiooniturniir. Kui võistlus edasi lükati, siis algselt plaaniti see pidada kahenädalasena, kvalifikatsioonita. Nüüd on algab põhiturniir 27. septembril. 

Naiste WTA-turniiride karussell läheb edasi 3. augustil Palermos algava turniiriga, meeste ATP sari 14. augustil Washingtonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles