Neymar peab maksma Barcelonale miljoneid eurosid

Postimees Sport
Copy
Neymar.
Neymar. Foto: BENOIT TESSIER/REUTERS

Paris Saint-Germaini (PSG) hingekirja kuuluv Neymar lahkus FC Barcelonast juba 2017. aastal, kuid vaidlused Hispaanias jalgpallihiiuga kestavad endiselt edasi. Brasiillane nõudis jalgpalliklubilt saamata jäänud raha, kuid peab nüüd hoopis ise kukrut kergitama

2013.-2017. aastal Barcelona värve kandnud Neymar väitis, et Kataloonia lipulaev oli talle jätnud tasumata boonuseid 43 miljoni euro väärtuses ja pöördus raha kätte saamiseks kohtusse. Nüüd on aga protsess võtnud hoopis teistsuguse pöörde ning raha peab välja käima hoopis brasiillane ise. Kohtuotsuse järgi peab Neymar klubile maksma 6,7 miljonit eurot, mis oli tema viimase lepingupikenduse allkirjastamise tasu.

Neymaril on võimalus otsus edasi kaevata.

Jalgpalliklubi väitis, et Neymari PSGsse siirdumise järel ei pidanud nad enam lepingutasu maksma ja kohus nõustus klubiga.

Barcelona postitas oma veebilehele järgmise teate: «FC Barcelona tervitab Barcelona sotsiaalkohtu nr 15 tehtud otsust, mis käsitles FC Barcelona ja Neymar juuniori vahelist protsessi mängija viimase lepingupikenduse allkirjastamise tasu üle.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles