Ralliportaal: FIA lükkas otsustamise edasi, WRC-sarja kalender selgub juuni lõpus

Postimees Sport
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: ALFREDO ESTRELLA/AFP

Ralliportaali Planetemarcus andmetel ei kinnitanud rahvusvaheline autoliit (FIA) reedesel nõukogu koosolekul autoralli MM-sarja edasist võistluskalendrit.

Otsust WRC-sarja järgmiste etappide ning Eesti MM-ralli saatuse kohta oodati esialgu täna, kuid portaali andmetel lükati otsustamine juuni lõppu. «Kuigi viimasest Mehhiko MM-etapist on möödunud juba kolm kuud, peavad rallifännid edasist võistluskalendrit veel ootama,» kirjutab portaal.

Autoralli MM-sarja algsesse kalenderisse on jäänud koroonaepideemia tõttu veel vaid kolm etappi: Türgi, Saksamaa ja Jaapan. Neist Saksamaa toimumine on sattunud viimastel päevadel suure küsimärgi alla. Samas on tulnud signaale, et edasi lükatud Sardiinia ralli võib siiski sügisel toimuda.

Tekkinud olukorras soovivad FIA ja WRC promootor leida teisi alternatiivne MM-rallide pidamiseks. Vastav pakkumine on tehtud ka Rally Estonia korraldajatele.

WRC juhid on kommunikeerinud, et soovivad sel aastal ära pidada vähemalt seitse MM-rallit. Seni on toimunud kolm etappi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles