NBA astus järgmise sammu hooaja taasalustamise suunas

Karl-Joosep Küngas
Copy
NBA praeguse hetke kaks suurimat favoriiti MVP autasule - Giannis Antetokounmpo vasakul ja LeBron James paremal.
NBA praeguse hetke kaks suurimat favoriiti MVP autasule - Giannis Antetokounmpo vasakul ja LeBron James paremal. Foto: Gary A. Vasquez/USA Today Sports

Tulevasest nädalast on NBA klubidel, kes püsivad endiselt konkurentsis, võimalik muuta treeningsüsteemi.

Teisipäevast, 23. juunist võib meeskondade treeningkompleksis viibida korraga neli mängumeest, kes saavad ühiselt teha ülesandeid nii jõusaalis kui ka palliplatsil. See on esimene vajalik samm, et saaks hooaega taasalustada.

Antud reegel kehtiks juuli alguseni. Alates esimesest juulist võib treeningbaasis viibida korraga kuni kaheksa mängijat ja üheksandal juuli peaks saabuma päev, mil 22 meeskonda võtavad ette teekonna Orlandosse, kus Walt Disney spordikompleksis peakski minema juuli lõpus hooaeg taas käima.

Välja on mõeldud eriti keeruline süsteem. Alates 31. juulist mängivad Orlandos 13 Lääne- ja 9 Idakonverentsi klubi. Esmalt peaks igaüks «põhiturniiri» lõpuni kaheksa kohtumist, seejärel tuleks vajadusel veel eraldi mängud viimaste play-off-kohtade selgitamiseks. NBA meister selguks hiljemalt 12. oktoobril ning kogu elamine ja mängimine toimuks Walt Disney keskuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles