Adamo jäi Tänaku esitusega Soomes väga rahule

Karl-Joosep Küngas
Copy
Hyundai tiimijuht Andrea Adamo (vasakul) ja Ott Tänak.
Hyundai tiimijuht Andrea Adamo (vasakul) ja Ott Tänak. Foto: Hyundai Motorsport

Hyundai rallimeeskond tegi läinud nädalal Soomes ohtralt testisõite ja meeskonna pealik Andrea Adamo jäi tehtuga väga rahule. 

Tegelikult ei läinud kõik nii nagu sooviti. Kaks nädalat tagasi alustati testimistega ja juba esimesel päeval tegi belglane Thierry Neuville karmi avarii, mis auto sõidukõlbmatuks muutis. 

Hyundai rallimeeskonna peakeskuses Saksamaal seati valmis teine masin, mis nädalaga Soome toimetati. Seda asusid testima nii Neuville kui ka valitsev maailmameister Ott Tänak. Kolm päeva tehti tugevaid testisõite ja Adamo jäi meeste tööga väga rahule. 

«Thierry ja Ott töötavad koos väga hästi. Seetõttu saame ka mingid asjad ära jagada ja rohkem analüüsitavat materjali koguda,» selgitas Adamo Dirtfishile. «Nad usaldavad üksteist testimistel ja jagavad informatsiooni teineteisega. Ott on testinud ja sõitnud erinevate WRC-autodega ja teab täpselt, mida tuleb arendada.»

Adamo tänab ka Soome testisõidu korraldusmeeskonda, kes tagasid Hyundaile väga mitmekülgsed tingimused. «Saime sõita erinevatel teedel ja kõik polnud tavalised Soome tingimused. Saime kõike, mida soovisime. Nii sõitjad kui ka insenerid jäid väga rahule,» jätkas Adamo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles