McLareni vormelimeeskond õrritab suures kuumalaines jäämees Kimi Räikköneni jääst autoga

Postimees Sport
Copy
Kimi Räikkönen jääst autos.
Kimi Räikkönen jääst autos. Foto: McLaren/Twitter

Palavad ilmad ei ole viimasel nädalal valitsenud ainult Eestis, vaid Euroopas tervikuna. McLareni vormel 1 meeskonnal on kuumuse käes vaevlejetatele aga abinõu: Kimi Räikköneni jääst auto.

Suur kuumalaine pole puutumata jätnud ka Briti saari, kus temperatuurid on küündinud kohati 30 kraadini. Briti vormelimeeskond Mclaren postitas seepeale sotsiaalmeediasse aastatetaguse pildi Kimi Räikkönenist, kus soomlane istub jääst vormelimasinas. McLaren kirjutab postituses, et praegu võiks viibida küll Kimi jääst autos. 

Fotol on kujutatud Briti autotootja 2006. aasta mudeli MP4-21 jääskulptuuri, mis valmis sama aasta Monaco grand prix'ks. Uhke teos tähistas McLareni 40. sünnipäeva. Räikkönen pandi autosse istuma eelkõige soomlase jäämehe kuvandi tõttu.

Soomlane sõitis Mclarenis aastatel 2002-2006.

2007. aastal siirdus Räikkönen Mclarenist aga Ferrari ridadesse, tulles Itaalia meeskonnaga ka esimesel aastal maailmameistriks.

Praegu sõidab soomlane Alfa Romeo ridades ning tuleb starti juba järgmisel nädalavahetusel, kui F1 sari alustab hooaega Austrias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles