Tipphetked ⟩ Klavani koduklubi teenis võõrsil viigipunkti

Postimees Sport
Copy

Itaalia jalgpalli kõrgliiga 29. voorus tegi Ragnar Klavani koduklubi Cagliari võõrsil 1:1 viigi tabelis 11. kohta hoidva Bolognaga.

Mängu asus esimesel poolajal Musa Barrowi väravast juhtima Bologna. Teise poolaja alguses viigistas seisu Fiorentinast laenul olev Giovanni Simeone.

Enne mängu

Omavahel kohtuti viimati oktoobri lõpus ning Cagliari kodustaadioni toimunud duellist väljusid võõrustajad 3:2 võitjatena. Pärast seda on aga kõvasti vett merre voolanud ning pisikuid maailmas ringi lennanud, seega keegi ei tea täpselt, millises hoos on meeskonnad praegu. 

Cagliari naasis koroonapausilt küll kaotusega, kuid viimastes mängudes SPALi ja Torinoga on taas võidurõõmu tuntud. Bologna sai oma esimeses mängus pärast kolmekuist pausi nahutada Juventuse käest, kuid eelmises voorus olid ka nemad võidukad, kui alistasid Sampdoria. 

Tegelikult on Klavani personaalküsimus eestlaste jaoks väga huvitav. Nimelt lõppes eestlase tööleping Cagliariga keskööl ning ühtegi teadet selles osas, kas Klavan Sardiinia esisatsiga jätkab või mitte, veel tulnud pole.

Mäng tervikuna järelvaadatav:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles