Tipphetked ⟩ Valus veerandtund sai Cagliarile tippsatsi vastu saatuslikuks, Klavan sekkus pingilt

Postimees Sport
Copy

Itaalia kõrgliiga 30. vooru matšis pidi Ragnar Klavani koduklubi Cagliari tunnistama Atalanta 1:0 paremust.

Võõrustajad alustasid matši hästi ning 12. minutil keerutas Giovanni Simeone karistusala lähistelt palli kenasti ristnurka. Videkohtunik (VAR) vaatas aga olukorra üle ning väikese mõtteaja järel tuvastati, et enne väravat puutus Cagliari mängija palli käega – tabamus tühistati.

Kodumeeskond jätkas ründamist, kuniks 26. minutil kogu senine positiivne vundament kokku varises. Kaitsja Andrea Carboni lükkas oma karistusalas Atalanta pallurit kahe käega selga. Tasuks punane kaart ja külalistele penalti. 11-meetri karistuslöögi realiseeris Luis Muriel.

Pärast seda kontrollis Atalanta üsna kindlalt mängu käiku. Vähemuses Cagliari veel üritas, kuid viigipunkti päästa ei õnnestunud. Häid võimalusi ei suutnud realiseerida ka Atalanta. 

Viimased kaks mängu vigastuse tõttu vahele jätnud Klavan alustas pingilt, kuid vahetati 75. minutil platsile. Eestlane tegi oma töö korralikult ära, millegi erilisega ta silma ei jäänud.

11. kohal püsiva Cagliari järgmine kohtumine toimub tuleval kolmapäeval võõral väljakul Fiorentina vastu.

Tabeliseis:

Standings provided by SofaScore LiveScore

Enne mängu:

Viimased kolm mängu kaotuseta püsinud Cagliari võõrustab täna koduväljakul üliheas hoos olevat Atalanta meeskonda. Nimelt on Bergamo linnas asuv meeskond saanud liigas kirja seitse järjestikust võitu.

Hea uudisena on Cagliari koosseisus tagasi reielihase vigastusest paranenud Klavan, kuid algkoosseisu ta siiski ei mahtunud. Eestlasel lõppes küll eelmisel nädalal klubiga leping, aga seda pikendati vähemalt Itaalia liigahooaja lõpuni.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles