Neljapäeval toimub Rally Estonia pressikonverents

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Foto mulluselt Rally Estonialt.
Foto mulluselt Rally Estonialt. Foto: Sille Annuk

Neljapäeval kell 13 algab Stenbocki majas pressikonverents, kus tuleb kõne alla Rally Estoniaga seonduv. Postimees vahendab huvilistele sündmust ka otseülekandena.

Suure tõenäosusega tehakse avalikuks kuluaarides juba mõnda aega levinud jutt, et Rally Estoniast saab autoralli MM-sarja etapp. Praegust teadete kohaselt peaks koroonapandeemia tõttu seisatud hooaeg jätkuma 4.-6. septembril just Lõuna-Eesti teedel.

«Kõlakaid on, aga palume veel kannatust. Umbes nädalake veel, siis saame välja tulla korrektse infoga. Ei taha, et selline suur asi, mis on tugevas planeerimisfaasis, kellegi ennatliku kommentaari pärast luhta läheks,» sõnas Rally Estonia peakorraldaja Urmo Aava nädala alguses Postimehele

Üks peakorraldajatest Tarmo Hõbe lisas: «Peamiselt käib praegu töö kontorites. Detaile on väga palju, et nii lühikese etteteatamisajaga ja maailmas valitsevates keerulistes tingimustes MM-etappi korraldada.»

Autoralli MM-sarjas jõuti enne pandeemia puhkemist ühele poole saada kolme etapiga. Punktitabeli tipus troonib praegu kuuekordne maailmameister Sebastien Ogier (62), kellele järgnevad Elfyn Evans (54) ja Thierry Neuville (42). Valitsev maailmameister Ott Tänak on 38 punktiga viies.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles