Ametlik: Kaspar Treier liitus Itaalia tippklubiga

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Kaspar Treier liitus Sassari Dinamoga.
Kaspar Treier liitus Sassari Dinamoga. Foto: dinamobasket

20-aastane Eesti koondise ääremängija Kaspar Treier sõlmis Itaalia tippklubi Sassariga kolmeaastase lepingu.

«Mul on väga hea meel kuuluda Sassari Dinamo perekonda. Tunnen uhkust ja olen motiveeritud. Minu jaoks on aeg teha karjääris samm edasi,» sõnas eestlane esimeses intervjuus klubi mängijana. Ta lisas, et üks põhjustest, miks ta Sassariga liitus, on Meistrite liiga korvpall.

Sassari kuulub Euroopa ühe tugevama liiga tippude hulka, mullu lõpetati kohalikud meistrivõistlused hõbemedaliga. Koroonaviiruse tõttu enneaegselt lõpetatud hooajal läks samuti hästi, 21 mängust võideti 16 ning hoiti teist kohta.

Aivo Erkmaa käe alt sirgunud Treier liikus saapamaale 2014. aastal. Ta alustas PMS-i akadeemias, liikus siis Montegranarosse ning mängis viimase hooaja Ravennas. Tegelikult pidanuks debüüt Itaalia kõrgliigas tulema juba tänavu, kuid Avellino tiim läks hooaja eel pankrotti.

Ravenna eest viskas Treier esiliigas keskmiselt 9,8 punkti ja noppis 4,5 lauapalli, võistkond hoidis enne hooaja lõpetamist liidrikohta. Itaalias räägib tema kasuks ka tõik, et kuna ta on saapamaal juba aastaid mänginud, läheb ta kirja kohaliku mängijana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles