Barcelona hoiab väikest tiitlilootust elus

Ville Arike
, reporter
Copy
Väravat tähistavad Antoine Griezmann (vasakul) Lionel Messi (paremal) ja Luis Suarez.
Väravat tähistavad Antoine Griezmann (vasakul) Lionel Messi (paremal) ja Luis Suarez. Foto: JOSE JORDAN/AFP/Scanpix

Hispaania jalgpalliliigas ei lasknud FC Barcelona vahet liidri Madridi Realiga lootusetult suureks, alistades võõrsil Villarreali 4:1.

Real oli eelnevalt 1:0 saanud jagu Bilbao Athleticust ning Barcelona kaotuse korral kärisenuks vahe seitsmele punktile. Nii ei läinud.

Barcelona asus juhtima juba 3. minutil, kui Pau Torres lükkas tsenderduse õnnetult oma väravasse. Peagi saabus tabloole küll viik, kuid veelgi kiiremini viis Luis Suarez Barca taas ette ning vahetult vaheajavile eel tegi Antoine Griezmann seisuks 3:1. Lõppskoori vormistas lõpu eel Ansu Fati.

Barca edurivi Suarez-Griezmann-Lionel Messi esitas viimaste kuude ühe parema partii - Messi jagas kaaslastele mitu väravasöötu, kokku on tema arvel sel hooajal nüüd 19. Tegemist on suurima väravasöötude arvuga, mis Hispaania liigas pärast hooaega 2010/11 saavutatud. Messi lõi ka ise ühe värava, mille VAR suluseisu tõttu ära võttis. Ja ühe karistuslöögi kõmmutas ta põiklatti.

Realil on nüüd neli vooru enne lõppu 77 ja Barcelonal 73 punkti. Järgnevad Madridi atletico 62, ühe mängu vähem pidanud Sevilla 57, Villarreal 54 ja Getafe 53 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles