Tipphetked ⟩ Zlatan pani kamraadidega Juventuse ja Ronaldo paika

Postimees Sport
Copy

Itaalia jalgpalli meistrivõistluste 31. voorus pakkusid fännidele põnevuslahingu saapamaa kaks tituleeritumat klubi – 35-kordne meister Juventus ja 18-kordne Itaalia parim AC Milan. Kahe kange duellist väljusid 4:2 võitjatena viimased.

Pärast väravateta lõppenud avapoolaega haaras juhtohjad enda kätte Juventus, kes 53. minutil Adrien Rabiot' ja Cristiano Ronaldo tabamustest 2:0 ette läks. Seejärel algas aga Milani tähetund, kes virutas kärmelt viie minutiga kolm väravat. 

Esmalt realiseeris Zlatan Ibrahimovic 62. minutil penalti, neli minutit hiljem seadis Franck Kessie jalule juba viigiseisu ning napp minut hiljem viis Rafael Leao kodumeeskonna juba juhtima. Kohtumisele pani punkti Ante Rebic. 

Teises Serie A eilses kohtumises kaotas liigatabeli teine Rooma Lazio 1:2 Leccele.

Mäng tervikuna järelvaadatav:

Standings provided by SofaScore LiveScore

Enne mängu:

Itaalia jalgpalli kaks suurt on aastate jooksul ametlikes kohtumistes omavahel vastamisi läinud 232 korda ning hetkel on saldo 91:66 Juventuse kasuks. 77 duelli on lõppenud viigiga. 

Viimastel aastatel on kahevõitlus aga selgelt Juventuse poole kaldu olnud. Moepealinna klubi sai Valge Daami üle võidurõõmu tunda viimati 2016. aasta 11. oktoobril ehk 13 mängu tagasi. Või kui olla pedantsem, siis 12 kohtumist tagasi, sest 2016-17 hooaja Superkarika finaal lõppes 1:1 viigiga, kui sellele järgnenud penaltiseerias soosis õnnejumalanna Milani mehi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles