Pärnu korvpallimeeskond polsterdab tiimi tugevate lätlastega

Postimees Sport
Copy
Lauris Blaus (9).
Lauris Blaus (9). Foto: Karoliine Aus

Pärnu Sadama korvpallimeeskonnas jätkavad lätlased, kes kuulusid tiimi ka möödunud hooajal. 

Alustuseks löödi käed kogenud tsentri Lauris Blausiga. «Need olid pikad ja rasked läbirääkimised, kuna Laurisel oli laual veel pakkumisi. Määravaks sai, et siinne elu-olu meeldis talle väga ja sealt tuli ka otsus meile jääda,» ütles klubi mänedžer Johan Kärp.

Nüüd saadi kaubale ka 24-aastase ääremängija Linards Jaunzemsiga. «Möödunud aastal rääkis klubijuht Kärp, et nad teadsid täpselt, kelle meeskonda toovad. Kaks aastat tagasi Läti Ülikooli vastu jäi ta silma ja asendas meeskonnas Mihkel Kirvest. Sel hooajal saab põnev olema, kuna mõlemad mehed on Sadama eest väljas,» seisab Pärnu sotsiaalmeedias.

Blaus esindas enne Pärnusse jõudmist Ventspilsi, BJBS Keizarmežsit, Riia VEFi, Valmierat, Pasvalyse Pieno Žvaigždesit ja Slupski Czarni. Hooajal 2011/12 jõudis lätlane 11 kohtumist kaasa teha ka Valgas.

Eelmisel hooajal viskas ta keskmiselt 16 punkti ja kogus seitse lauapalli. 

Ka Jaunzems mängis enne poole hooaja pealt Pärnuga liitumist Ventspilsis. Suvepealinnas jõudis ta mullu pidada viis matši, tuues keskmiselt 15,8 silma. Kodumaal jäi 17 liigakohtumises saagiks 7,1 punkti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles