Video ⟩ Vastasmeeskonna fännid ründasid väljalangemisest pääsenud Bremeni mängijaid

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kui Bremeni fännid tantsisid linnatänavatel rõõmust, siis Heidenheimi poolehoidjad otsisid ohvreid, kelle peal oma kaotusekibedust välja elada.
Kui Bremeni fännid tantsisid linnatänavatel rõõmust, siis Heidenheimi poolehoidjad otsisid ohvreid, kelle peal oma kaotusekibedust välja elada. Foto: David Hecker/EPA/Scanpix

Neljakordne Saksamaa meister Bremeni Werder jäi esmaspäeval Bundesligasse püsima, kui alistas üleminekumängudel Heidenheimi. Kui Werderi mehed tundsid selle üle rõõmu, siis vastasmeeskonna fännid mõistagi mitte.  

Ometi ei osanud keegi oodata, et Heidenheimi poolehoidjad võiksid pärast kohtumist Florian Kohfeldti hoolealuseid rünnata. Nii aga läks, kuna fännid ei suutnud rahulikult pealt vaadata seda, kuidas Werderi mängijad nende staadioni kõrvale pargitud bussi ümber rõõmutantsi vihtusid. 

Kibestuses saadeti pallurite poole nii õlut kui ka sülge. Üks poolehoidja oli koguni nii äksi täis, et üritas kostitada Bremeni väravavaht Jiri Pavlenkat rusikahoobiga. Kollkipri õnneks ei ulatunud rusikas siiski temani.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles