Endine Hollandi koondise mängija kostitas Manchester Unitedi keskkaitsjat krõbedate sõnadega

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Harry Maguire.
Harry Maguire. Foto: James Wilson / Sportimage/PA Images

Endine Hollandi koondise, Madridi Reali ja Tottenhami mängija Rafael van der Vaart kritiseeris teravalt Manchester Unitedi keskkaitsjat Harry Maguire’it.

Van der Vaartile jäi silma Maguire kehv mäng eelmisel nädalal Bournemouthi vastu. «Ma arvan, et Maguire läheb igal õhtul koju ja ütleb naisele: «Ma olen jalgpallis nii si**, aga teenin nii palju raha. Nad vist arvavad, et ma olen hea.»

Tegu pole sugugi esimese korraga, kui endine Hollandi koondislane Manchester Unitedile ligi 97 miljonit eurot maksma läinud kaitsjat kritiseerib. Pärast oktoobris 1:1 viigiga lõppenud mängu Liverpooli vastu ütles ta: «Ta võib ju midagi seal väljakul teha, aga kui ta on nii palju väärt, siis Virgil van Dijki väärtus on 300 miljonit.»

Ta jätkas: «Kui ma läheksin pühapäeva õhtul amatööridega mängima, leiaksin kolm meest, kes suudaks temaga sama hästi mängida. Nagu täitsa tõsiselt. Seda on tobe öelda, aga ma tõesti arvan nii.»

37-aastane Van der Vaart lõpetas karjääri 2018. aastal. Ta kuulus Hollandi koondisesse, kes tuli 2010. aasta MMil hõbedale. 2019. aastal alustas ta profikarjääri dartsis

Rafael van der Vaart
Rafael van der Vaart Foto: Jörg Schüler/imago/Jörg Schüler
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles