Video ⟩ NBA kogemusega jänki läks Hiinas hulluks: ta viskas 74 silma ja avapoolajal 91,8 protsenti tiimi punktidest!

Henry Lääne
, reporter
Copy
Joe Young.
Joe Young. Foto: Zhu Zheng/ZUMAPRESS.com

Hiina korvpalliliigas juhtub ikka, et mõni mängija kogub pöörase statistika. Tänastes kohtumistes sai vägitükiga hakkama NBA kogemusega Joe Young, kes tõi tervelt 74 puntki, visates 67 protsenti oma tiimi silmadest. Muidugi, ameeriklase leivaisa kaotas...

Nanjingi Tongxi jäi Shandongile alla 110:125 ning sealjuures viskas Young esimesel veerandajal kõik Tongxi 21 punkti. Teisel neljandikul sai ta oma tiimi 28 silmast kirja suisa 24. Seega viskas tagamees esimesel poolajal 91,8 protsenti klubi punktidest.

Kõik Joe Youngi tänased korvid:

39 kahepunktiviskest tabas Young lõpuks tervelt 21, 11 kaugviskest 6 ja 15 vabaviskest 14. Lisaks suurele punktisaagile paistis Young silma kaitses, tehes tervelt kaheksa vaheltlõiget. Samuti noppis 28-aastane jänki viis lauapalli.

188 cm pikkune Young on 2015. aasta NBA noormängijate valiku ehk draft'i 43. valik, mängides unistuste liigas kolm hooaega. Indiana Pacersi särgis jäi 127 põhihooaja kohtumises tema keskmisteks näitajateks 3,9 punkti ja 1,2 lauapalli.

Hiina ja Nanjingi kolis Young, kelle sugulaste hulka kuulub NBA üks suuremaid staare ja Pacersi legend Paul George, tunamullu ning on miljardimaal teinud individuaalselt suurt karjääri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles