Tipphetked ⟩ Kümnekesi jäänud Cagliari tuli kaotusseisust välja, Klavan pääses viimasteks minutiteks mängu

Postimees Sport
Copy

Ragnar Klavani koduklubi Cagliari tegi Itaalia kõrgliiga 34. voorus 1:1 viigi Sassuoluga. Klavan pääses mängu viimasteks minutiteks.

Esimene poolaeg möödus Sassuolu kontrolli all ja 12. minutil viis Francesco Caputo nurgalöögist külalised juhtima.

Cagliari jaoks läks seis eriti raskeks teise poolaja alguses, kui teise kollase ja sellega kaasneva punase teenis noor kaitsja Andrea Carboni. Kuigi seis oli raske, näitas Cagliari meeskond kõva südikust ja 63. minutil lõi Joao Pedro liigas see hooaeg juba 17. värava.

Kuigi mõlemal meeskonnal oli veel võimalus, jäi lõppseisuks 1:1. Klavan pääses platsile mängu viimaseks viieks minutiks.

Enne mängu:

Hooaega suurepäraselt alustanud Cagliari pole loodetud hoogu suutnud säilitada. Juba enne koroonapausi oldi pikalt võiduta ning nüüd on ka taasalustamisest saati kogutud ainult kaks võitu, mis on kukutanud nad tabelis juba 11. positsioonile.

Sassuolo seevastu näitab hetkel võimsat minekut. Viimasest seitsmest voorust on kogutud neli võitu ja kolm viiki, mis on nad tõstnud kõrgliigas kaheksandale kohale. Eurosarja viivatest kohtadest jäädakse ainult kuue punkti kaugusele.

Täna saab loodetavasti näha palliplatsil ka Ragnar Klavanit, kes viimases voorus Sampdoria vastu peatreener Walter Zenga valikusse ei kuulnud. See oli ka üsna mõistetav, sest koormus on läinud mängijatel üsna suureks. 

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles