United ja Leicester võitsid, terav võitlus Meistrite liiga koha eest jätkub

Toimetas Ville Arike
Copy
Anthony Martial.
Anthony Martial. Foto: PETER CZIBORRA/AFP/Scanpix

Inglismaa jalgpalliliigas viimaste Meistrite liiga pääsmete eest võitlevad Leicester City ja Manchester United teenisid eile õhtul kolm võidupunkti ja igas mõttes säilis status quo.

Esmalt alistas Leicester Sheffield Unitedi 2:0 ning seejärel Manchester United täpselt sama tulemusega Crystal Palace'i. See tähendab, et mõlemal võidukal meeskonnal on kaks vooru enne lõppu võrdselt 62 punkti, ollakse neljas-viies, kuid Leicesteri väravate vahe on kolme võrra parem. Kui lõpetatakse võrdse arvu punktidega, otsustab just väravate vahe. Vaid punkt enam on Londoni Chelseal.

Leicesterile piisas võiduks kahest heast, posti kõrvale sihitud madalast ja täpsest löögist, mis jäid Sheffieldi väravavahile Dean Hendersonile püüdmatuks. 29. minutil avas skoori Ayoze Perez, 79. minutil pani i-le punkti Demarai Gray.

See tulemus seadis Manchester Unitedile selge võidukohustuse, kuid too sai ülesandega hakkama. Esimese poolaja lisaminutil mängis karistusalas kaks kaitsjat osavalt üle Marcus Rashford, 78. minutil võttis küsimärgid maha Anthony Martial. Teise poolaja alguses võrris VAR imenapi suluseisu tõttu ära Crystal Palace'i löödud värava, hiljem proovis platsi teises otsas United mängumees Bruno Fernandes hiilgavalt positsioonilt väravaposti tugevust. United pole nüüd kaotanud 19 ametlikus mängus järjest.

Niimoodi kukkus õnnetult Crystal Palace'i kaitsja Patrick van Aanholt, kelle õlg läks paigast ja kes viidi väljakult ära kanderaamil.
Niimoodi kukkus õnnetult Crystal Palace'i kaitsja Patrick van Aanholt, kelle õlg läks paigast ja kes viidi väljakult ära kanderaamil. Foto: GLYN KIRK/AFP/Scanpix

2:0 värava järel kukkus õnnetult Martiali otsa Crystal Palace'i kaitsja Patrick van Aanholt, keda tohterdati umbes seitse minutit. Talle anti hapnikku ja ta viidi ära kanderaamil. Veidi pärast mängu lõppu säutsus mängumees Twitteris, et õlg läks paigast, kuid muidu pole asi nii hull, kui väljakul paistis.

Järgmises voorus kohtub Chelsea võõrsil Liverpooli ja Leicester Tottenhamiga, Manchester United võtab aga vastu West Hami.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles