Postimehe e-rallisarja võitnud talent otsib vahendeid JWRC debüüdiks Rally Estonial

Postimees Sport
Copy
Robert Virves.
Robert Virves. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

20-aastane rallitalent Robert Virves otsib vahendeid, et teha Rally Estonial debüüt Junior WRC-sarjas.

Talvel Postimehe e-rallisarjas võidutsenud Saaremaalt pärit rallitalent soovib Rally Estonial teha JWRC debüüdi, kuid hetkel jääks debüüt rahapuuduse tõttu tegemata. Nüüd on alustatud tema heaks korjandus.

«Pärast Viru rallit juttu puhudes selgus, et äsja 20-aastaseks saanud Roberti hooaeg võib praktiliselt lõppenud olla - raha lihtsalt ei ole, et kodusel WRC-etapil starti tulla ja ega muudekski etappideks seda üle ei jää. Rally Estonia läheks maksma aga 30 000 eurot,» kirjutas Postimehe ralliraadio saatejuht Aleks Lesk oma Facebooki lehel.

«Võtan julguse kokku ja üritan aidata Robertit koos kaardilugeja Sander Pruuliga Rally Estoniale starti, et noored saaksid osa võtta elu esimesest Junior-WRC etapist. Loodetavasti on see esimene tõuge selleks, et tulevikus saaksime meeste tegemistele WRC-sarjas regulaarselt kaasa elada,» lisas Lesk

Igal toetajal on võimalik saada Rally Estoniaks oma nimi Virvese ralliautole.

Toetuse saab kanda rallisõitja MTÜ-le: RV MOTORSPORT MTÜ EE881010220281037222

Selgitusse: Rally Estonia kingitus

Virves tõestas oma kiirust eelmisel hooajal - ta krooniti oma karjääri esimesel täishoojal Eesti meistritiks klassis EMV3 ja Läti meistriks nii juuniorite arvestuses kui ka LRC3 klassis. Lisaks anti Virvesele Eesti aasta parima noor-rallisõitja autasu. Hetkel on ta juuniorite arvestuses Eesti meistrivõistlustel liider.

3. augusti seisuga on oma panuse Virvese ja Sander Pruuli Rally Estonial startimiseks teinud üle 200 inimese ning kogutud on juba 6928,31 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles