Bottas lepingust Mercedesega: pole mõtet paanitseda või kuskile kiirustada

Karl-Joosep Küngas
Copy
Valtteri Bottas Ungari GP vabatreeningul.
Valtteri Bottas Ungari GP vabatreeningul. Foto: Hoch Zwei/ZUMAPRESS.com

Soome vormelipiloodi Valtteri Bottase koht on mitmete spekulatsioonide kohaselt olnud üsna kõikuv Mercedeses. Mees ise kinnitab, et läbirääkimised uue lepingu osas käivad, kuid allkirju pole kuskile pandud.

Pikalt lepingu osas tagasihoidlik olnud Bottas kommenteeris Ungari GP eel oma olukorda Mercedese võistkonnas. «Saan nõnda palju öelda, et läbirääkimised käivad. Viimased kolm nädalavahetust on möödunud äärmiselt kiiresti ja seetõttu pole lepinguga veel jõudnud tihedalt tegeleda,» rääkis Bottas.

«Seetõttu pole ka midagi veel allkirjastatud, kuid liigume õiges suunas,» jätkas soomlane. «Kõige olulisem on keskenduda tiitlijahile. Võin tänavu suuri asju korda saata ja seetõttu tuleb ennekõike seda jälgida. Lepingu pärast pole mõtet paanitseda või kuskile kiirustada.»

Ka Lewis Hamilton on üha enam rahul soomlasest meeskonnakaaslasega. Koostöö toimib nii rajal kui ka selle kõrval. «Valtteri on aina paremaks saanud, seda nii sõitjana kui ka meeskonnakaaslasena. Ta on autoga üha enam kohanenud ja ka keskendumistase kasvanud võrreldes eelnevate aastatega. Mulle meeldib temaga võistelda ja koos töötada,» kostis Hamilton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles