Video ⟩ Tunjovil oli suurepärane võimalus lüüa Serie A-s esimene värav

Postimees Sport
Copy
SPALi poolkaitsja Georgi Tunjov.
SPALi poolkaitsja Georgi Tunjov. Foto: Kuvatõmmis videost.

Eile pääses teist korda Itaalia jalgpalli kõrgliigas Serie A palliv Georgi Tunjov koduklubi SPAL-i põhikoosseisu ja noorel mängijal tekkis suurepärane võimalus lüüa meeskonna eest esimene värav.

Kuigi avapoolaeg võideti Brescia vastu 1:0, siis pärast pausi mängiti edu maha ja tunnistati konkurentide 2:1 paremust. Samas oleks SPAL võinud poolajale minna ka kaheväravalise eduseisuga, sest Tunjovil tekkis suurepärane võimalus meeskonna edu suurendada.

Poolaja viimasel üleminutil sai SPAL kiirelt rünnakusse ja täpse tsenderdusega leiti kastist just Tunjov, kes võttis esimese puutega palli omaks ja teisega saatis selle napilt väravast mööda. Tegu oleks olnud noore jalgpalluri esimese tabamusega Serie A-s ja üldse esimese väravaga, mille mõni eestlane oleks Itaalia kõrgeimas klubisarjas löönud.

Video mängu tipphetkedest. Tunjovi võimalus algab 57 sekundist:

Sofascore.com'i hinnang Tunjovi mängule:

Sofascore.com'i statistiline hinnand Georgi Tunjovi mängule.
Sofascore.com'i statistiline hinnand Georgi Tunjovi mängule. Foto: Sofascore.com

Tunjovil võib tänavusel hooajal tekkida liigas veel võimalusi. Neli vooru enne hooaja lõppu on SPAL-i liigast välja kukkumine kindel ja seetõttu on võimalik, et noortele antakse keskmisest rohkem mänguaega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles