LeBron James kriitikutele: tõestasin, et suudan ka läänekonverentsis mängida

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Los Angeles Lakersi korvpallur LeBron James.
Los Angeles Lakersi korvpallur LeBron James. Foto: Ringo Chiu/ZUMAPRESS.com

Korvpalliliiga NBA väärtuslikuima mängija (MVP) auhind antakse tänavu välja mängude põhjal, mis peeti enne koroonaviirust. Neljal korral põhiturniiri parimaks palluriks valitud LeBron James sellest suurt numbrit ei tee.

NBA hooaeg jätkub 22 meeskonna osavõtul 30. juulil Orlandos. Küll aga otsustas NBA, et need kohtumised MVP auhinnas enam rolli ei mängi. «Ma ei ole pettunud, sest igasuguseid asju tuleb ette. Saad kontrollida vaid seda, mida saad kontrollida,» lausus Los Angeles Lakersi mängija.

«Mis puudutab MVP auhinda, siis usun, et olen tõestanud, milleks võimeline olen. Mitte ainult individuaalselt, vaid ka meeskondlikult. Oleme läänekonverentsis esikohal,» jätkas meeskonnaga 49 võitu ja 14 kaotust teeninud James.

35-aastane veteran mängis karjääri esimesed 15 hooaega idakonverentsis. Tänavune hooaeg läänekonverentsis on talle alles teiseks.

«Sellest on palju räägitud, et LeBron suudab asju korda saata vaid idakonverentsis, kuid kui ta läände tuleb, siis mida ta suudab? Olen kõike seda kuulnud. Mul on hea meel, et oleme meeskonnaga läänekonverentsi liidrid ning oleme suutnud mängida nii nagu me mängisime,» vahendab Yahoo ameeriklase sõnu.

Jamesi arvel on sel hooajal keskmiselt 25,7 punkti, 10,6 korvisöötu ja 7,9 lauapalli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles