Postimees vahendab kõikidelt Rally Estonia kiiruskatsetelt otsepilti

Postimees Sport
Copy
Kel ei õnnestu 2020. aasta Rally Estoniale passi osta, saab MM-etappi mugavalt jälgida Postimehe spordiportaalist.
Kel ei õnnestu 2020. aasta Rally Estoniale passi osta, saab MM-etappi mugavalt jälgida Postimehe spordiportaalist. Foto: /Paul Poderat

4. – 6. septembrini toimuva Rally Estonia kõik 17 kiiruskatset jõuavad Postimehe spordiportaali vahendusel vaatajateni.

Kõigile on tasuta vaatamiseks viis kiiruskatset, ülejäänud 12 katsest saavad osa Postimehe digitellijad.

Lisaks otseülekannetele hoiab Postimees lugejaid operatiivselt Lõuna-Eestis toimuvaga kursis traditsioonilise otseblogi vahendusel. Sinna jõuab esimesena kiiruskatsetel toimuv, sõitjate katsetejärgne kommentaar ning paremusjärjestus.

Postimehe ralliraadio vedurid Christopher Krutto ja Aleks Lesk on seekord raja ääres ning nende asemel täidab tühimiku Rally Estonia ametlik ralliraadio Elmar, mida on võimalik kuulata ka Postimehe otseblogi päisest.

Elmari ralliraadio jõuab eetrisse saatejuhtide Avo Elme, Kairi Rondo, Marek Lindmaa, Gunnar Siineri, Mikk Saarela ja külalissaatejuht Tiiu Sommer juhtimisel.

Rally Estonia saab avalöögi 4. septembril kell 19.08 algava Tartu kiiruskatsega. Laupäevane rallipäev algab kell 7.40 sõidetava Prangli katsega ning lõpeb kell 18.19 algava Elva kiiruskatse teise läbimisega. Pühapäeval on kavas kuus kiiruskatset, millest esimene (Arula) saab stardi kell 7.35 ning viimane (Kambja 2) kell 13.18.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles