VIDEO ⟩ Fortnite'i 1. turniiri parimad hetked

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy

26. juulil toimus esimene Fortnite'i online-turniir, milles said mängijad näidata oma oskusi kaugeimas lasus ning enim elimineerimistes. Põnevatest mängudest väljusid võitjatena kasutajad OGMATTIAS ning Tuustak.

Uus turniir leiab aset 2. augustil algusega kell 19:00. Ühtlasi on tegemist ka esimese kvalifikatsiooniga 16. augustil toimuvale finaalturniirile, kus on auhinnafondiks 500€!

Enim pinget pakkus kaugeima elimineerimise võistlus, kus koguni kolm kasutajat suutsid sooritada lasu enam kui 200m kauguselt. Parima tulemuse sai siiski kirja OGMATTIAS, kes tõusis helikopteriga mängukaardi kohale ning elimineeris täpse lasuga kasutaja rakziwnl-i. Kauguseks mõõdeti 237m.

Viimases mängus, kus parim selgitati elimineerimiste järgi, oli ülekaalukas võitja Tuustak, kellel õnnestus mängust eemaldada 13 kasutajat. Temale järgnesid OGMATTIAS 9 elimineerimisega ning full Charge sid. 6 elimineerimisega.

Uus võimalus oma Fortnite'i mänguoskusi proovile panna avaneb juba 2. augustil algusega kell 19:00. Ülekannet veavad seekord möödunud pühapäevast tuttav Toodz ning Martti Hallik. Turniirile on võimalik kaasa elada Postimees TV ning Euronicsi Mänguklubi vahendusel.

Turniiri esitleb MyHits. Turniiri toetavad Euronics, PlayStation, Vitamin Well ja Alma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles