Video Vaata, kuidas Ott Tänak ja teised Rally di Alba testikatsel kihutasid

Christopher Krutto
Copy
Ott Tänak ja Martin Järveoja Alba rallil
Ott Tänak ja Martin Järveoja Alba rallil Foto: Hyundai Motorsport

Hyundai rallitiimi kuuluv valitsev autoralli maailmameister Ott Tänak võtab sel nädalavahetusel osa Itaalias toimuvast Rally di Albast.

Lisaks temale on WRC-autodega stardis 5 meest. Hyundai i20 Coupe WRC-ga on veel stardis Pierre-Louis Loubet, Thierry Neuville ja Luca Pedersoli. Ford Fiesta WRC-ga stardivad Manuel Villa ja Pedro.

Testikatsel näitas parimat minekut nooruke Loubet, kes edestas Tänakut 0,6 sekundiga. Kolmandaks jäi Neuville ja neljas oli Pedersoli. Fordiga sõitvad Villa ja Pedro olid vastavalt viies ja kuues.

Nüüd on avaldatud testikatsest videod, kus saab näha ralliässasid Itaalia asfaltteedel kihutamas. Täna sõideti vaid testikatse ja õige ralli hakkab pihta homme hommikul. Rally di Albal sõidetakse kokku üheksa kiiruskatset ja läbitakse 102,9 kilomeetrit

Autoralli MM-sarjas on seni sõidetud kolm etappi ja nende järel hoiab esikohta kuuekordne maailmameister Sebastien Ogier (Toyota), Monte Carlo rallil raske avarii teinud Tänak on viies. Hooaeg jätkub 4.-6. septembrini peetava Rally Estoniaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles