Veatut nädalavahetust tegevad Mercedesed ei anna Suurbritannia GPl isegi vabatreeningutel teistele võimalust

Christopher Krutto
Copy
Lewis Hamilton 70. aastapäeva GP teisel vabatreeningul.
Lewis Hamilton 70. aastapäeva GP teisel vabatreeningul. Foto: Andrew Boyers/AP

Vormel 1 sarjas sõidetakse sel nädalavahetusel teist etappi järjest Suurbritannias Silverstone'i ringrajal. Kuna sarja korraldajad ei soovi kahte sama nimega võidusõitu järjest pidada, on seekord mõõduvõtu ametlik nimetus 70. aastapäeva GP.

Kolmas vabatreening:

Mercedese veatu nädalavahetus jätkus ka laupäeval. Kolmandalt vabatreeningult nopiti järjekordne kaksikvõit. Lewis Hamiltoni kiireimaks ajaks märgiti 1.26,621, meeskonnakaaslane Valtteri Bottas jäi temas 0,163 sekundi kaugusele. Kolmanda koha hõivas McLareniga koduradadel kihutav Lando Norris, kes kaotas kaamaalasele 0,581 sekundit. Korralikku minekut näitasid ka Racing Pointi piloodid Nico Hülkenberg ja Lance Stroll, kes olid vastavalt vabatreeningu neljas ja viies.

Teine vabatreening:

Taas olid kiireimad Mercedese sõitjad, kuid seekord vastupidises järjekorras. Kodumaal sõitev Hamilton suutis edestada hiljuti Mercedesega jätkamist kinnitanud Bottast. Kolmas oli seekord mõneti üllatuslikult Renault piloot Daniel Ricciardo ja neljas oli Red Bulli esipiloot Verstappen. Tema järel tulid Racing Pointi sõitjad Lance Stroll ja Hülkenberg ja seitsmendal kohal Leclerc.

Teise vabatreeningu TOP 10:

Teise vabatreeningu paremusjärjestus.
Teise vabatreeningu paremusjärjestus. Foto: Sofascore.com

Esimene vabatreening:

Parimat minekut näitasid sel hooajal teistest peajagu üle olevad Mercedesed. Esimese koha sai Valtteri Bottas, teine oli Lewis Hamilton. Kolmandana ületas finišijoone Red Bulli piloot Max Verstappen ja neljas oli Racing Pointi meeskonnas koroonaviirusega kõrvale jäävat Sergio Perezit asendav Nico Hülkenberg. Ferrari piloot Charles Leclerc oli viies.

Esimese vabatreeningu TOP 10:

Esimese vabatreeningu paremusjärjestus.
Esimese vabatreeningu paremusjärjestus. Foto: Sofascore.com

Graafikud Sofascore.com-i poolt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles