Spordiportaal riputas kümnevõistluse tingliku olümpiakulla Maicel Uibo kaela

Ville Arike
, reporter
Copy
Need mehed, mullusel Doha MMil kümnevõistluses medalid võitnud Maicel Uibo (vasakult), Niklas Kaul ja Damian Warner pidanuks Venemaa portaali hinnangul valitsema ka tänavu Tokyo olümpiamängudel.
Need mehed, mullusel Doha MMil kümnevõistluses medalid võitnud Maicel Uibo (vasakult), Niklas Kaul ja Damian Warner pidanuks Venemaa portaali hinnangul valitsema ka tänavu Tokyo olümpiamängudel. Foto: Tairo Lutter

Venemaa portaal Ves Sport avaldas paari eelmise nädala jooksul iga päev järjelugu pealkirjaga «Olümpia, mida ei toimunud.» Jutt käis mõistagi pühapäeval lõppema pidanud Tokyo olümpiamängudest ning iga päev võeti ette originaalprogrammis samal päeval kavas olema pidanud alad.

Põhiliselt keskenduti mõistagi Venemaa sportlaste võimalikule esinemisele, kuid iga päeva kokkuvõtteks toodi välja ka kõigi alade võimalik medalikolmik. Ning kahel alal riputati tinglik medal ka eestlase kaela.

On meeldiv tõdeda, et portaali Ves Sport kergejõustikuspetsialistidel oli kümnevõistluses kõige enam usku Maicel Uibosse! Punktisummasid välja ei toodud, kirjas on lihtsalt esikolmiku järjestus. Tokyos triumfeerima pidanud Uibole järgnenuks kanadalane Damian Warner ja sakslane Niklas Kaul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles