VIDEO ⟩ Lakers pani viimase sekundi kaugviskega kaotuseseeriale punkti

Karl-Joosep Küngas
Copy
Mängusangar Kyle Kuzma meeskonnakaaslastelt õnnitlusi vastu võtmas.
Mängusangar Kyle Kuzma meeskonnakaaslastelt õnnitlusi vastu võtmas. Foto: Ashley Landis/USA TODAY Sports

Läänekonverentsi esikoha meeskond Los Angeles Lakers pani viimaks punkti kolmemängulisele kaotusteseeriale, kui Kyle Kuzma viimase sekundi kaugviske toel alistati Denver Nuggets 124:121.

Meeskonnad läksid kohtumisele vastu väga erinevates seisudes. Lakers oli NBA «mullis» kaotanud juba kolm mängu järjest ning Nuggets seevastu võitnud neljast lahingust kolm. Kui Nuggets heitleb endiselt parema põhihooaja tulemuse ja soodsama asetuse eest play-offides, siis Lakers on juba läänekonverentsi võidu kindlustanud.

Mäng oli väga võrdne ning kumbki meeskond ei suutnud kahekohalist eduseisu kätte võidelda. Initsiatiiv oli siiski pidevalt Nuggetsi poolel ja kuigi Lakers võitis avapoolaja tundus justkui kogu aeg, et Denveri mehed asuvad peagi kohtumist kontrollima.

Nõnda tegelikult ka läks, sest kaks minutit enne normaalaja lõppu juhtis Nuggets viie punktiga. Noor võit oli sisuliselt käes, kuid eksimused kaitses lasid Lakersil mängu tagasi sisse saada. 

Kyle Kuzma lähivise, Anthony Davise vabavisked ning LeBron Jamesi veaga realiseeritud lay-up ning Lakers oligi ühtäkki 45 sekundit enne lõpusireeni kahe punktiga juhtimas. Nuggetsil oli siiski võimalus mäng enda kasuks pöörata, kuid nii Monte Morris kui ka PJ Dozier suutsid kahes vabaviskest tabada ainult ühe.

Nõnda jäigi Lakersil 4,5 sekundit aega viimaseks rünnakuks ning selle ajaga suudeti leida vabaks jäänud Kyle Kuzma, kes külmavereliselt kaugviskega Nuggetsi mehed pead norus riietusruumi saatis. 

Lakersi edukaimana viskas LeBron James üleplatsimehena 29 punkti ja jagas 12 korvisöötu. Teda toetasid Anthony Davis 27 ja mängusangar Kyle Kuzma 25 silmaga. Nuggetsi parimana tõi PJ Dozier 18 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles