Ühendriikidesse minema pidanud Eesti korvpallitalent liitus Kalev/Cramoga

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Indrek Sunelik.
Indrek Sunelik. Foto: BC Kalev/Cramo

BC Kalev/Cramo teatas, et uueks hooajaks liitub meeskonnaga kunagi klubi noortetiimides pallinud 20-aastane ja 200 sentimeetri pikkune tagamängija Indrek Sunelik.

Aastaid juba USA-s keskkoolikorvpalli mänginud Sunelik lõi 2019. aasta lõpus käed Arkansas State’i ülikooliga, kuhu ta pidi mängima siirduma 2020/21 hooajaks. Koroonaviirus tõmbas sellele plaanile aga kriipsu peale.

Noormehe sõnul tekkis BC Kalev/Cramo meeskonnal tema vastu huvi läbi koondise ja Kalevi abitreeneri Indrek Reinboki, kui ta põlvevigastusest taastudes suvel kokku kutsutud korvpallikodus treenimas käis.

«Tuli viirus ja ei saanud suvel ettevalmistust tegema minna. Pärast seda tuli välja, et hooaeg (USA-s) lükati edasi ning keegi ei tea, kas sel õppeaastal üldse mängitakse. Seetõttu otsustasin aastaks koju jääda. Kogu satsi pole veel koos, kuid nii palju, kui trenne oleme teinud, on kõik väga tore olnud. Muidugi peab mänguminutite nimel võitlema, aga samal ajal saab endast vanematelt õppida ja seda teadmist endaga kaasa võtta,» sõnas Sunelik pressiteate vahendusel.

BC Kalev/Cramo mänedžer Ramo Kask ütles, et Suneliki näol on tegemist huvitava noormängijaga, kellele klubi soovis anda võimaluse end proovile panna. «Sunelik on oma korvpalliteed alustanud just meie noortesüsteemist ja hea meel on teda näha tagasi meie ridades. Saab olema hea jälgida tema motiveeritust, teotahet ja arengut kogu hooaja vältel.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles