BLOGI ⟩ 8:2! Bayern saatis Barcelona ajaloo suurima kaotusega koju (3)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Bayerni mängumehed väravat tähistamas.
Bayerni mängumehed väravat tähistamas. Foto: RAFAEL MARCHANTE/AFP

Meistrite liigas on selgunud kaks esimeset poolfinalisti ning täna asutakse selgitama kolmandat. Müncheni Bayern ei jätnud midagi juhuse hooleks ning saatis Barcelona meeskonna koju täielikus häbis. 2:8 tulemus on Barcelona ajaloo kõige kehvem kaotus Meistrite liigas.

Enne kohtumist oodati sellest lahingust väga võrdset mängu ning võimalusi nähti mõlemil. Need summutas Bayern kohe kiiresti ära, sest juba neljandal minutil viis Thomas Müller Saksamaa meistri juhtima. 

Ainult rõõmuhetk oli Barcelonale seitsmendal minutil kingitusena saadud viigivärav. David Alaba puutest lendas pall õnnetult Manuel Neueri seljataha, kuid rohkem ei pidanud Bayerni mehed nukrutsema.

Poolajaks võeti juba kindel 4:1 eduseis sisse ning miski ei muutnud ka pärast poolajapausi. Järjepanu said erinevad mehed särada ning väga hea võis tunne olla Philippe Coutinhol. Barcelonast Bayernis laenul olev ründaja sekkus vahetusest 75. minutil ning sai selle ajaga kirja kaks väravat ja tegi eeltöö ka Meistrite liigas hooaja 14. värava löönud Robert Lewandowskile.

Kohtumine lõppes 8:2 seisuga, mis on Bayerni suurim võit Meistrite liiga väljalangemiskohtumistes. Barcelona jaoks oli see mõistagi suurima kaotusega Meistrite liiga ajaloos. 

Tagasi üles