Barcelona prantslasest täht nakatus koroonaviirusesse

Karl-Joosep Küngas
Copy
Samuel Umtiti.
Samuel Umtiti. Foto: Alberto Estevez/EPA

Hispaania tippklubi Barcelona läheb Meistrite liiga veerandfinaalis vastamisi Müncheni Bayerniga ning kahjuks minnakse selle vastu teadmisega, et meeskonnakaaslane Samuel Umtiti on nakatunud koroonaviirusesse.

Neljapäeval tehtud testimised näitasid, et Samuel Umtiti on andnud positiivse koroonaproovi. Mängija on asümptomaatiline ja ta on end sulgenud eneseisolatsiooni. Barcelona jalgpallimeeskond kinnitab, et prantslase tervisega on kõik korras.

Klubi on kõiki vajalikke organisatsiooni sellest teavitanud ning asunud selgeks tegema, kellega nakatunu lähikontaktis võis olla. Tänaseks on juba ka nemad kõik testimised teinud ning negatiivsed tulemused andnud.

Meistrite liiga saatust see õnneks ohtu ei pane, sest Barcelona asub vähem kui tunni pärast jahtima kohta tugevaima klubisarja poolfinaalis. Ülesanne neil lihtne pole, sest selleks tuleb murda heas hoos olev Müncheni Bayern. 

Umtiti on tänavu platsile jooksnud Barcelona eest 18 kohtumises ning nendest kolm on tulnud Meistrite liigas. Hetkel ravib ta põlvevigastust ega pole Portugali meeskonnaga kaasa lennanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles