Video ⟩ Hiina poksiäss võib su sekundiga kümme korda ööbikuid lugema saata (1)

Postimees Sport
Copy
Xu Can demonstreerimas uskumatut löögikiirust.
Xu Can demonstreerimas uskumatut löögikiirust. Foto: Kuvatõmmis videost

«Mees sa ei tea, kui kiiresti ma löön,» laulsid 2000ndate alguses erinevates Eestimaa baarides ja pubides nii 1996. aastast tegutsev punkansambel Kurjam kui ka saatest «Wremja» tuntuks saanud rullnokad. Ent kui kõrvutada neid Hiina poksitšempioni Xu Caniga, polnud neil kummalgi reaalselt põhjust neid ridu mikrofonidesse joriseda.

Kohe selgitame. Xu Cani näol on tegemist 26-aastase Hiina poksisensatsiooniga, kes haaras eelmise aasta jaanuaris enda nimele WBA sulgkaalu meistrivöö ning on seda sellest ajast saati ka enda valduses hoidnud. 

Tõsi, alates tänavu märtsist pole tal koroonaviiruse tõttu ka väljakutsujaid olnud, mistõttu esitaski hiinlane hoopis endale väljakutse. 

Nimelt postitas ta Instagrami video, kus demonstreerib enda löögikiirust. Saatelausena küsib Can: «Kiirlöögid kümne sekundi jooksul. Kes suudab mulle pähe teha?»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fast punches in 10s. Who can do this better than me?

A post shared by 徐灿Xu Can (@xucan_monster) on

Nagu videost võib näha ja lugeda, siis hiinlane saatis kümne sekundi jooksul vastu metallplaati teele 111 hoopi. Ehk lihtsa jagamistehte tulemusena... kümme lööki sekundis! 

Lisaks polnud tegemist niisama sõbralike hoopidega, vaid konkreetsete löökidega, mis metallplaadile selged mõlgid sisse jätsid. 

Ja peab tunnistama, et meil polnud tõesti aimu, et see mees nii kiiresti võiks lüüa. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles