Video ⟩ Doncic sai vigastada, Netsil ja 76ers'il selg vastu seina

Postimees Sport
Copy
Luka Doncic vigastatud jalast kinni hoidmas.
Luka Doncic vigastatud jalast kinni hoidmas. Foto: Ashley Landis/USA TODAY Sports

Täna öösel jätkati ookeanitaguses korvpalliliigas NBA play-off mängudega. Õhtu kõige tasavägisemas mängus alistas Los Angeles Clippers Dallas Mavericksi.

Clippers alustas mängu paremini ja juhtis poolajaks 54:68. Kolmanda veerandaja lõpuks kärises vahe juba 17 punkti peale. Kuigi Mavericks üritas viimasel veerandil veel vahet tasa teha, suutis Los Angelese meeskond vastu pidada ja võtta 130:122 võidu.

Mängu parimaks kerkis Clippersi Kawhi Leonard, kes viskas 36 punkti, korjas üheksa lauapalli ja jagas kaheksa resultatiivset söötu. Mavericksi poolelt oli parim lätlane Kristaps Porzingis, kelle arvele jäi 34 silma ja 13 lauapalli. Kolmikduubli sai kirja Luka Doncic, kes viskas 13 punkti, korjas 10 lauapalli ja jagas 10 resultatiivset söötu. 

21-aastane sloveen vigastas mängu kolmandal veerandajal hüppeliigest ja kuigi üritas veel sellega mängida, pidi lõpuks neljanda veerandaja esimesel poolel väljakult lahkuma. Veel pole teada, kui tõsine see vigastus on ja kas Doncicil võib mõni mäng seetõttu vahele jääda.

Nelja võiduni mängitavas seerias haaras 2:1 edu Clippers.

Boston Celtics alistas läinud öösel Philadelphia 76ers'i 102:94 ja on ühe jalaga juba play-off'is. Nelja võiduni mängitavas seerias on Boston 3:0 ees ja vajab veel vaid ühte edukat kohtumist.

Mängu kõige resultatiivsemaks kerkis Philadelphia keskmängija Joel Embiid, kelle arvele jäi 30 punkti ja 13 lauapalli. Celticsi parimaks oli mängujuht Kemba Walker, kelle arvele jäi 24 silma, kaheksa lauapalli ja neli resultatiivset söötu.

Sarnaselt 76ers'ile on raskes seisus Brooklyn Nets, kes jäi 92:117 kaotusega Toronto Raptorsi vastu 0:3 taha. Raptors haaras kohe mängu algusest initsiatiivi ja võitis kõik veerandajad. 

Kanada tiimi parimaks kerkis Pascal Siakam, kes viskas 26 punkti, korjas kaheksa lauapalli ja jagas viis resultatiivset söötu.

Utah Jazz tegi puhta töö Denver Nuggetsi vastu ja alistas tänavuse play-off'i võimalikuks mustaks hobuseks loetud meeskonna lausa 124:87. 2:1 seeriat juhtima asunud Jazzi parimaks kerkis Mike Conley, kelle arvele jäi 27 punkti. Rudy Gobert toetas teda 24 silma ja 14 lauapalliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles