Andrus Veerpalu nähti MK-etapil pojale kaasa elamas (4)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Andrus Veerpalu.
Andrus Veerpalu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Andrus Veerpalu käis laupäeval kaemas Lõuna-Eestis Tartus toimunud rullsuusa maailma karika sarja etappi.

Rullsuusa MK-etapil osales meesjuunioride klassis Veerpalu poeg Anders Veerpalu, kes pälvis teisel päeval vabatehnikas sõidetud ühisstardist sõidus esikoha Aleksander Tamme ja Steve Vahi ees. 

Andrus Veerpalu keeldus aga teda silmanud ERRile kommentaari andmisest.

Veerpalu on varemgi pärast Seefeldis lahvatanud dopinguskandaali raja ääres lastele kaasa elamas ning neid juhendamas käinud. Eelmise aasta detsembris kaasnes sellega ka palju kära, kuna Veerpalu kannab rahvusvahelise suusaliidu (FIS) määratud võistluskeeldu dopingureeglite rikkumise eest, mistõttu ei tohi ta võistlusel osaleda ei sportlase ega treenerina. 

Niisama pealtvaatajana raja ääres olemist see aga ei keela, nii et Tartus Veerpalu otseselt reegleid ei rikkunud. Samas, oleks ta näiteks oma pojale suusasõidu ajal nõu andnud või veelgi enam, varustust aidanud vahetada, oleks noor Veerpalu saanud isa käitumise tõttu automaatselt disklahvi. 

Täiendatud:

Postimehele laekunud info kohaselt oli Veerpalu rajaääres ka eile, kui sprindivõistlus toimus Otepääl. Küll hoidus olümpiavõitja rahvamassist eemale ning jälgis suusasõitu metsa seest. 

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles