Rapla korvpallimeeskond palkas nimeka NBA mängija venna

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Al-Wajid Aminu
Al-Wajid Aminu Foto: Rapla Avis Utilitas

Eile Eesti koondislase Saimon Suti palkamisest teatanud Rapla Avis Utilitase korvpallimeeskond saatis täna välja teate, et nendega on liitunud 21-aastane ameeriklane Al-Wajid Aminu. 

Äsja North Florida üliõpilasliiga võistkonnas mängimise lõpetanud 201 cm pikkuse Aminu möödunud hooaja keskmised näitajad olid 11 punkti ja 6,6 lauapalli.

Hooaja parimaid hetki saad vaadata siit:

Osadele korvpallisõpradele on Aminu nimi kindlasti tuttav. Nimelt on Al-Wajidi mõlemad vennad samamoodi korvpallid ning velidest vanim Al-Farouq on alates 2010. aastast mänginud NBAs, teine vend Alade pallib juba aastaid tugevates Euroopa klubides.

Jaak Karp
Jaak Karp Foto: Konstantin Sednev

Jaak Karp ütles uue mängumehe kohta: «On selge, et meeskonnas tuleb tõsine noorenduskuur ja noort meeskonda peab kindlasti iseloomustama agressiivne kaitsemäng. Peatreener soovib mängijaid, kes on võimelised mängima mitmetel positsioonidel ja Wajid on kindlasti üks neist.

Tegemist on atleetliku mängijaga, 201 cm kasvu juures on tema käte siruulatus muljetavaldav 215cm, sinna juurde tõsised vedrud kiiretes jalgades peaks tähendama, et temast saab usutavasti meie fännide üks „II korrusel“ toimetav lemmikmängija. Vennad on tal korvpallis väga kaugele jõudnud, loodetavasti saab Raplas alguse edukas profikarjäär ka tema jaoks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles