Videod ⟩ LeBron James vedas võimsa mänguga Lakersi seeriat juhtima

Christopher Krutto
Copy
LeBron James.
LeBron James. Foto: Ashley Landis/AP

Ookeanitaguses korvpalliliigas NBA jätkati möödunud ööl play-off'i mängudega. Tugevas läänekonverentsis esimeseks jäänud Los Angeles Lakers võitis Portland Trailblazersit.

Mäng möödus punkt-punktis ja poolajal oli seis 57:53 Portlandi kasuks. Kolmandal veerandaja võitis Lakers 11 punktiga ja selle toel suudeti Trailblazers alistada. Los Angelese meeskonna parimaks kerkis LeBron James, kes viskas 38 punkti, korjas 12 lauapalli ja jagas kaaslastele kaheksa resultatiivset söötu. Teda toetas Anthony Davis, kelle arvele jäi 29 punkti, 11 lauapalli ja samuti kaheksa resultatiivset söötu. Portlandi poolelt oli parimaks mängujuht Damian Lillard, kelle arvele jäi 34 punkti.

Võidu toel läks avamängu kaotanud Lakers nelja võiduni mängitavat seeriat 2:1 juhtima.

Houston Rockets sai lisaajal valusa 107:119 kaotuse Oklahoma City Thunderi vastu. Kuigi Houstoni täht James Harden viskas 38 punkti, ei olnud see piisav. Normaalaeg lõppes viigiliselt ja mäng läks lisaajale, mille Oklahoma võitis seisuga 15:3. Thunderi parimad mängus olid Dennis Schröder 29 ja Chris Paul 26 punktiga. Houston juhib seeriat 2:1

Põhihooaja võitnud Milwaukee Bucks võitis 121:107 Orlando Magicut ja läks seeriat 2:1 juhtima. Suurepärase mängu tegi Giannis Antetokounmpo, kes viskas 35 punkti, korjas 11 lauapalli ja jagas kaaslastele seitse resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles