VIDEO ⟩ Elfyn Evans elas Lõuna-Eesti rallil üle hirmuäratava avarii

Postimees Sport
Copy
Elfyn Evansi väljasõit Lõuna-Eesti ralli viiendal kiiruskatsel
Elfyn Evansi väljasõit Lõuna-Eesti ralli viiendal kiiruskatsel Foto: Rasmus Tobias/Valmar Viisel/Twitter

Täna toimuval Lõuna-Eesti rallil heitles koha eest esikolmikus Toyota Yarisega kihutav Elfyn Evans, kuid viiendal kiiruskatsel kaotas ta auto üle kontrolli. Waleslane keeras kiires paremas kurvis masina üle katuse ja maandus puude vahel.

Kuigi avarii oli üsna karm, siis pääses ta suhteliselt kergelt. Meeskond muidugi väga rahul olla ei saa, sest tema juhitud Toyota Yaris oli sisuliselt täiesti hävinenud. Vähemalt pealtvaatajate sõnul on nii Evansi kui ka kaardilugeja Scott Martiniga kõik korras.

Ilmselt tegi Evans legendi koostamisel väikse vea, sest tema valitud kiirus oli selgelt liiga suur. Teised sõitjad võtsid kurvi läbimist sootuks madalama kiiruse.

VIDEO AVARIIST:

Sotsiaalmeedia vahendusel selgitas Evans, mis täpsemalt juhtus. «Lõikasime kiires kurvis liiga vara sisse. Midagi oli murusse peitunud ja see paiskas meid puudesse. Päris suur õnnetus, aga õnneks on meiega kõik korras. Siia rallile tulemine oli õige otsus, saime autoga kogemust. Kahju, et see nii lühikeseks jäi. Enamus infot saime siiski kätte ja ootame Rally Estoniat väga ning anname seal endast parima,» rääkis Evans.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles