VIDEO ⟩ Saksamaa kõrgliiga pallur viidi Liverpooliga kohtumiselt otse haiglasse

Karl-Joosep Küngas
Copy
Stuttgarti mängumees Erik Thommy.
Stuttgarti mängumees Erik Thommy. Foto: Pressefoto Rudel/Robin Rudel via www.imago-images.de/imago images/Sportfoto Rudel

Värskelt taas Saksamaa kõrgliigas tõusnud Stuttgarti jalgpallimeeskond sai hooaja eel tagasilöögi, sest nende ääreründaja Erik Thommy peab pikalt platsilt eemal olema.

Premier League'i valitseja Liverpooli ja Stuttgarti vahelist sõpruskohtumist varjutas just Thommy vigastus. Ääreründaja tuli keset kohtumist toimetada haiglasse ning kohe ka operatsioonilauale.

Liverpooli 3:0 võidumängu avapoolajal põrkasid omavahel kokku Inglismaa meisterklubi keskkaitsja Joe Gomez ja ründetuus Erik Thommy. Küljejoone lähistel tõukas Gomez vastast selga, misjärel Thommy platsile kukkus. Kuna väljak oli paduvihmast äärmiselt märg, lendas sakslane reklaamtahvlitesse.

Tema kahjuks oli ta asend niivõrd vale, et reklaamidesse lennates murdis ta oma küünarnuki. Olukorra tõsidusest andis aimu ka vigastatu reaktsioon, sest karjatus kostis üle kogu staadioni. 

Vigastuse tõsidusest andis aimu ka Stuttgarti peatreener Pellegrino Matarazzo. Itaallane selgitas, et peab Thommyta hakkama saama nüüd mitu nädalat ja hooaja algus jääb ründajal kindlasti vahele.

Liverpool võitis Austrias toimunud lahingu Robert Firmino, Naby Keita ja noorukese Rhian Brewsteri väravatest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles