Üks pariislane rõõmustas, kaks miljonit kurvastas

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Pariisist pärit Kingsley Coman (karikaga) rõõmustamas ühes tiimikaaslastega Meistrite liiga võidu üle.
Pariisist pärit Kingsley Coman (karikaga) rõõmustamas ühes tiimikaaslastega Meistrite liiga võidu üle. Foto: Matt Childs/Pool/EPA/Scanpix

Paremat stsenaariumi annab välja mõelda. Pariisi Saint-Germaini (PSG) kukutajaks jalgpalli Meistrite liigas osutus nende enda kasvandik Kingsley Coman, kes kuus aastat tagasi Prantsusmaa tippklubist vabatahtlikult lahkus. Põhjus? Ta ei näinud, et tal oleks naftaraha täis pumbatud võistkonnas võimalik läbilööki teha.

«Mul oli lahkumiseks mitu põhjust, aga põhiliselt tundsin, et mul pole võimalustki tiimis kohta võita. Ma ei kahetse valikut, sest nüüd peetakse mind profiks, mitte lihtsalt treeningkeskuses jõlkuvaks nooreks. Tulevik näitab, kas tegin õige otsuse,» selgitas Pariisis üles kasvanud Coman 2016. aasta kevadel oma otsust.

Nüüd, neli aastat hiljem võib kindlas kõneviisis väita, et otsus oli õige. 24-aastaselt on prantslasel üheksa riigi meistritiitlit – kaks Prantsusmaalt ja Itaaliast ning viis Saksamaalt – ja viimaks, ka Meistrite liiga võitjamedal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles