NBAs selgus kolmas veerandfinalist, Blazersi tähtmängija sai vigastada

Postimees Sport
Copy
Miami Heat võitis seerias kindlalt 4:0 Indiana Pacersit.
Miami Heat võitis seerias kindlalt 4:0 Indiana Pacersit. Foto: Ashley Landis/USA TODAY Sports/Scanpix

Ööl vastu teisipäeva kujunes põnesvuskohtumiseks Houston Rocketsi ja Oklahoma City Thunderi vastasseis, kus Chris Paul koduklubi suutis seeria viia otsustava viienda kohtumiseni.

Mängus pani viimasel veerandajal oma paremuse maksma Thunder, võites neljanda veerandi 25:21 ja kogu kohtumise 117:114. Sakslane Dennis Schröder viskas Thunderi kasuks 30 punkti, üleplatsimeheks kerkis topeltduubli teinud James Harden, kelle arvele kogunes 32 punkti ja 15 resultatiivset söötu.

Los Angeles Lakers oli kindlalt 135:115 parem Portland Trail Blazersist. Avaveerandi juba 18 punktiga võitnud Lakersi ründerelv LeBron James viskas 30 punkti ja andis 10 söötu, mis lõppesid korviga. Blazeri bosnialasest mängumehe Jusuf Nurkici arvele jäi 20 punkti ja 13 lauapalli. Blazersi poolel sai aga jälle vigastada Damian Lillard, kes tegi seekord viga põlvele. Blazers on seerias kaotanud kolm kohtumist järjest ning on 1:3 kaotusseisus.

Milwaukee Bucks alistas Orlando Magicu 121:106. Järjekordse kaksikduubli tegi juba legendi staatusesse tõusnud kreeklane Giannis Antetokounmpo. Ta viskas 31 punkti, kogus 15 lauapalli. Kolmikduublist jäi napilt puudu, sest ta andis kaheksa resultatiivset söötu. Samuti sai duubliga hakkama Magicu poolel montenegrolane Nikola Vucevic visates 31 punkti ja andes 11 korvisöötu.

Bucksi ja Magicu vahelise paari võitja läheb veerandfinaalis vastamisi Miami Heat’iga, kes võitis Indiana Pacersit 99:87 ja ühtlasi kogu seeria 4:0. Goran Dragic viskas Miami poolel 23 punkti, Indiana meeskonnas oli parim Victor Oladipo 25 punktiga, Myles Turner sai hakkama kaksikduubliga visates 22 punkti ja võttes 14 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles