Autoralli tõttu muutub Tartus liikluskorraldus juba enne võistlusi

Copy
Autoralli avaldab mõju Lõuna-Eesti ja Tartu elule.
Autoralli avaldab mõju Lõuna-Eesti ja Tartu elule. Foto: Kristjan Teedema

Autoralli maailmameistrivõistluste etapi tõttu Tartus ja Lõuna-Eesti teedel on mitu muudatust ka Tartu liikluskorralduses. Juba eeloleval pühapäeval alates kell 8st on kuni 6. septembri keskööni liikluseks suletud Ermi tee. Läbi pääseb ainult korraldaja loal.

Ajavahemikus 1. september kell 8 kuni 6. septembri keskööni on suletud liikluseks Muuseumi tee lõigul Narva maantee – Roosi tänav ja Roosi tänav lõigul Jänese tänav – Muuseumi tee. Suletud lõikudesse pääseb sisse ainult korraldaja loal.

Narva maantee sulgemine 4. septembril.
Narva maantee sulgemine 4. septembril. Foto: Maanteeamet / Tartu linnavalitsus

4. septembril kell 16–22 on liikluseks suletud Narva maantee lõigul Muuseumi tee – Jõhvi maantee. Suletud teele pääseb ainult korraldaja loal. Ümbersõiduks linnast väljuval suunal saab kasutada marsruuti Vahi tänav – Vahi tee – Jõhvi maantee, linna siseneval suunal aga Jõhvi maantee – Aruküla tee. Ralli külastajad pääsevad katsele ainult Jõhvi maantee poolt parempöördega.

Eesti Rahva Muuseumi ümbruse sulgemise skeem 1.09–6.09.
Eesti Rahva Muuseumi ümbruse sulgemise skeem 1.09–6.09. Foto: Maanteeamet / Tartu linnavalitsus

Bussid liinil 7 ei pääse 1.–6. septembrini läbi marsruudil Puiestee tänav – Roosi tänav – Muuseumi tee ja vastupidi samuti. Läbimata jäävad peatused Narvamäe, Roosi ja Erm. Narvamäe peatuse asenduspeatus on Peetri ja Orava. Ermi peatuse ajutised peatused asuvad Narva maanteel. Väljuval suunal paigaldatakse peatused pärast Muuseumi teed autode parkla juurde ning siseneval suunal Narva maanteele ja pärast Vahi tänava ristmikku.

4. septembril kell 16–22 sõidab bussiliin 7 marsruudil Narva maantee – Vahi tänav ja kuni Raadimõisa tänavani. Sealse tankla juures teeb buss tagasipöörde linna suunas. Läbimata jäävad peatused Narvamäe, Roosi, Erm, Mõisavärava, Pärna ja Kaupmehe. Narvamäe peatuse asenduspeatus on Peetri ja Orava. Ermi ja Mõisavärava peatuste asenduspeatused on Killustiku peatused. Pärna ja Kaupmehe ajutine peatus paigaldatakse Vahi tänavale tagsipöörde koha juurde.

Buss nr 7 ümbersõiduskeem alates 1.09–6.09.
Buss nr 7 ümbersõiduskeem alates 1.09–6.09. Foto: Maanteeamet / Tartu linnavalitsus
Buss nr 7 ümbersõiduskeem 4. septembril.
Buss nr 7 ümbersõiduskeem 4. septembril. Foto: Maanteeamet / Tartu linnavalitsus
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles