Selgus, millal Kontaveit ja Kanepi US Openi avaringis väljakule astuvad

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Anett Kontaveit (vasakul) ja Kaia Kanepi.
Anett Kontaveit (vasakul) ja Kaia Kanepi. Foto: Raul Mee

USA lahtiste meistrivõistluste korraldajad avaldasid esimese mängupäeva ajakava. Kui Anett Kontaveiti on väljakule oodata esmaspäeva hilisõhtul, siis Kaia Kanepi kohtumine leiab aset teisipäeval. 

Kontaveit (WTA 20.) läheb avaringis vastamisi ameeriklanna Danielle Collinsiga (WTA 53.) ning tegemist on 17. väljaku neljanda mänguga. Kuna mängudega tehakse algust kell 17, siis kõige varem võiks eestlanna duell Collinsi alata kell 23.00, samas poleks üllatav, kui see juhtuks ka alles pärast keskööd. 

24-aastane Kontaveit ja temast paar aastat vanem Collins pole varasemalt omavahel vastamisi läinud. Mõlemad võtsid sel nädalal osa Cincinnati turniirist, kus Collins langes konkurentsist juba avaringis, kui jäi 3:6, 3:6 alla Jil Teichmannile. Kontaveit mäletatavasti alistas šveitslanna hiljem 6:3, 6:4.

Edu korral ootab Kontaveiti teises ringis kas ameeriklanna Usue Arconada (WTA 140.) või sloveen Kaja Juvan (WTA 112.).

Kanepi (WTA 100.) kohtub tšehhitar Katerina Siniakovaga (WTA 55.) teisipäeval ning see on planeeritud 7. väljaku kolmandaks kohtumiseks. Enne seda toimub samal väljakul üks naiste ja üks meeste üksikmäng, seega tasuks tolleks matšiks valmis olla alates kella 21st.

Kanepi ja Siniakova on korra varasemalt omavahel kokku puutunud. 2018. aasta Rooma turniiril jäi kolmes setis 6:3, 3:6, 6:3 peale eestlanna.

Teises ringis ootab Kanepi-Siniakova duelli võitjat ees kas Ons Jabeur (WTA 39.) või Katarzyna Kawa (WTA 125.). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles